Odpowiedz

Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?

pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
23
16
05-02-2022
Wiadomość 51 z 55 (374 wyświetleń)

Nadal jestem za szybki jak na standardy banku ING. Po wpisaniu 5 znaków ten durny formularz "załapuje" tylko 4 znaki (patrz załącznik). Jest to powtarzalne za każdym razem. To jest właśnie efekt władowania tony kodu w formularz logowania zamiast jakiegoś prostego i bezproblemowo działającego rozwiązania. Dziękujemy bardzo wspaniałemu działowi IT za te wszystkie fantastyczne zmiany, o które nie prosiliśmy. Chyba czas zacząć rozglądać się za innym bankiem, który nie odwala takiego partactwa.

pit
pit
Doradca z ambicjami II
23
16
05-02-2022
Wiadomość 52 z 55 (222 wyświetleń)

Ciekawa wiadomość - dzisiaj coś się "zepsuło" w bankowości ING i chwilowo odzyskaliśmy możliwość korzystania z menedżerów haseł (czyli da się tylko ING to blokuje). W załączeniu:

- zrzut ekranu logowania, na którym widać, że formularz logowania zmienił się na trochę inny (awaryjny?) i dzięki temu zostało odblokowane działanie menedżera haseł (Bitwarden)

- zrzut ekranu z serwisu bankowości internetowej, który potwierdza, że w ING "coś poszło nie tak"

P.S. Przy logowaniu macie taki dumny napis "Liczą się ludzie". Czyżby?

pit
pit
Doradca z ambicjami II
23
16
05-02-2022
Wiadomość 53 z 55 (212 wyświetleń)

Już niestety nie działa. Zrobiłem dwukrotnie reklamację, ale odpowiedzieli standardowym tekstem że nic nie blokują i że problemem jest pewnie aktualizacja po stronie bitwardena.

Złożyłem więc trzecią reklamację z prośbą, by odpowiedź wysłali listownie. Liczę, że tym razem konieczność poniesienia kosztów przesyłki skłoni ich do pochylenia się nad tematem.

Nie będę wpisywał hasła maskowanego. Koniec kropka. To niebezpieczne.

Odpowiedz
0 Lajków
pharao45
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
12-11-2024
Wiadomość 54 z 55 (140 wyświetleń)

Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.

Odpowiedz
0 Lajków
pharao45
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
12-11-2024
Wiadomość 55 z 55 (54 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Status wniosku - etapy i czas oczekiwania

Dzień dobry Wszystkim!

Jestem nową osobą w społeczności i potrzebuję małej pomocy. Staram się o uzyskanie w ING kredytu hipotecznego. Urwał mi się kontakt z pośrednikiem, nie odbiera telefonów, nie od

...

04-12-2024

Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.

04-12-2024
Re.: Makler ING nie działa

Witajcie, w co obecnie opłąca się inwestować? 

04-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy