16-11-2024 11:21
No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?
30-11-2024 14:33
Nadal jestem za szybki jak na standardy banku ING. Po wpisaniu 5 znaków ten durny formularz "załapuje" tylko 4 znaki (patrz załącznik). Jest to powtarzalne za każdym razem. To jest właśnie efekt władowania tony kodu w formularz logowania zamiast jakiegoś prostego i bezproblemowo działającego rozwiązania. Dziękujemy bardzo wspaniałemu działowi IT za te wszystkie fantastyczne zmiany, o które nie prosiliśmy. Chyba czas zacząć rozglądać się za innym bankiem, który nie odwala takiego partactwa.
30-11-2024 16:34
Ciekawa wiadomość - dzisiaj coś się "zepsuło" w bankowości ING i chwilowo odzyskaliśmy możliwość korzystania z menedżerów haseł (czyli da się tylko ING to blokuje). W załączeniu:
- zrzut ekranu logowania, na którym widać, że formularz logowania zmienił się na trochę inny (awaryjny?) i dzięki temu zostało odblokowane działanie menedżera haseł (Bitwarden)
- zrzut ekranu z serwisu bankowości internetowej, który potwierdza, że w ING "coś poszło nie tak"
P.S. Przy logowaniu macie taki dumny napis "Liczą się ludzie". Czyżby?
01-12-2024 17:30
Już niestety nie działa. Zrobiłem dwukrotnie reklamację, ale odpowiedzieli standardowym tekstem że nic nie blokują i że problemem jest pewnie aktualizacja po stronie bitwardena.
Złożyłem więc trzecią reklamację z prośbą, by odpowiedź wysłali listownie. Liczę, że tym razem konieczność poniesienia kosztów przesyłki skłoni ich do pochylenia się nad tematem.
Nie będę wpisywał hasła maskowanego. Koniec kropka. To niebezpieczne.
04-12-2024 12:01
Ciekawostka. Hasło się wypełnia automatycznie przez Bitwardena pod warunkiem, że ... włączysz ichnią klawiaturę ekranową. Dziwne.
05-12-2024 10:34
Faktycznie - obejście problemu sposobem z klawiaturą ekranową jest skuteczne (aczkolwiek dość dziwne). Czyli mamy kolejne potwierdzenie, że może to działać normalnie, tylko ktoś w ING nie chce tego umożliwić.
27-01-2025
13:31
– ostatnio edytowany
14-02-2025
08:44
przez
MonikaC
To raczej jest problem z samym Bitwardenem. Pobranie starszej wersji wtyczki spowodowało, że autouzupełnianie działa poprawnie.
U mnie poprawnie wypełnia się w wersji 2024.9.1 w przeglądarce Firefox - tutaj można pobrać starszą wersję:
Wyłączyłem też automatyczne aktualizowanie wtyczki i będę co jakiś czas sprawdzał, czy ktoś to poprawił
Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą Maksymalny czas na rozpatrzenie wniosku to 21 dni od otrzymania kompletu dokumentów. Decyzja oczywiście może być szybciej, każdy jednak wniosek rozpatrujemy
Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z nami przez kanały szyfrowane, czat w Moje ING lub nasza infolinia. Postaramy się to sprawdzić.
23-06-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
13 | |
13 | |
6 | |
4 |