Odpowiedz

Moduł Makler

Czy ktoś jeszcze ma problem z dostaniem się na konto maklerskie? 

agatas
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
13-01-2022
Wiadomość 1 z 7 (7 171 wyświetleń)

Re: Moduł Makler

Daj znać, jakie dokładnie problemy pojawiają się u Ciebie. Według informacji które otrzymaliśmy, w module makler mogły pojawiać się chwilowe problemy, natomiast obecnie nie powinny już występować.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 7 (7 153 wyświetleń)

Re: Moduł Makler

taaaaa...

aktualnie to nawet wogle nie ma modułu maklera

choć może i dobrze że go wyłączyliście bo zaraz by ludziska porobiły sobie jeszcze większy bałagan

ale mnie np trafiło i szczerze mam dość

Odpowiedz
0 Lajków
arturo74
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
58
26
03-12-2020
Wiadomość 3 z 7 (7 130 wyświetleń)

Re.: Moduł Makler

Mnie również nie działa. Nie da się wejść ani na telefonie ani w przeglądarce. Próbowałem wejść, dostawałem błąd, a po chwili konto maklerskie w ogóle zniknęło. To już nie pierwszy raz taka sytuacja, i to w godzinach sesji. Chyba pora na zmianę maklera, bo za często takie błędy się dzieją.
Odpowiedz
0 Lajków
Ard214
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-01-2022
Wiadomość 4 z 7 (7 128 wyświetleń)

Jeżeli chodzi o aplikację to udało mi się zalogować lecz znacznie wygodniej jest na laptopie a tutaj faktycznie nie ma opcji wejscia .... Kiedy możemy się spodziewać powrotu do normalności?
Odpowiedz
0 Lajków
Robert6
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
14-01-2022
Wiadomość 5 z 7 (6 918 wyświetleń)

Re: Re.: Moduł Makler

Jeśli moduł makler nie jest dostępny w bankowości internetowej, spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies w przeglądarce. To powinno pomóc Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 6 z 7 (6 911 wyświetleń)

Ok, działa
Robert6
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
14-01-2022
Wiadomość 7 z 7 (6 896 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy