27-11-2021 14:24
Jako wieloletni i zadowolony klient ING -- postanowiłem w ramach małych porządków przenieść tu też swoją kartę kredytową. Jakież było moje zaskoczenie, jak okazało się że "Analiza wydatków" nie bierze pod uwagę wydatków z tej karty. Zastanawiam się czemu - skoro z bierze np. z karty wirtualnej. Co więcej - dane wydaje mi się są takie same, jak w przypadku karty debetowej.
Nie jest do dla mnie jakaś kluczowa funkcjonalność ale przyznam, że zacząłem coraz mocniej z niej korzystać bo fajnie poglądowo pokazuje na co idą pieniądze.
Dziwi mnie trochę ta sytuacja bo aż prosi się aby wszystko tu działało spójnie i jednolicie
28-11-2021 14:42
Faktycznie analiza wydatków nie bierze pod uwagę danych z karty kredytowej. Do analizy uwzględniamy wszystkie konta osobiste w złotych oraz karty przedpłacone ( w tym wirtualne ), których jesteś właścicielem, a także konta i karty w PLN dodane do Mojego ING w ramach usługi Dodaj konto z innego banku.
Dziękujemy Ci jednak za Twoją opinię. Przekazałam ją do odpowiedniego działu i przyjrzymy się temu
30-12-2021 22:48
Świetnie Obecnie cała analiza wydatków, oferowane przez Was budżetowanie itd nie mają w zasadzie zastosowania bo dane o wydatkach nie są realne bez wydatków z karty kredytowej, a akurat chwilowo z niej dzięki Apple Pay korzysta mi się całkiem wygodnie
Dzięki
10-03-2023 00:56
Czy coś się ruszyło w tym temacie? Faktycznie zaskoczenie jest ogromne, że wydatków tych nie widać w analizie
15-03-2023 10:58
Dziękujemy za Wasze głosy. Cieszy nas to, że korzystacie z analizy wydatków. Wierzymy, że wspiera Was w kontrolowaniu codziennych wydatków. Tak jak zauważyliście wydatki z karty kredytowej nie są w niej jeszcze uwzględniane. Planujemy rozszerzenie analizy wydatków o wydatki z karty kredytowej, ale na ten moment nie możemy zadeklarować konkretnego terminu udostępnienia tej zmiany.
06-11-2023 09:40
Dzień dobry,
chciałem się zapytać czy jest może jakaś aktualizacja w w/w temacie.
Na prawdę bardzo brakuje mi tej funkcjonalności.
06-11-2023 19:50
06-11-2023 19:52
30-11-2023 11:22
Zdajemy sobie sprawę z Waszych potrzeb i tego, że ta funkcjonalność jest dla Was ważna. Mamy w planach rozszerzenie Analizy wydatków o wydatki z karty kredytowej. Niestety na ten moment nie jesteśmy w stanie zadeklarować konkretnego terminu udostępnienia takiej zmiany.
05-08-2024 04:45
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |