Odpowiedz

Blokada Blik

Witam,
Zauważyłam na koncie dwie blokady blik w różnych dniach na różne kwoty (89zl i 256zl). W danych dniach nie robiłam przelewów na takie kwoty i nie wiem skąd te blokady.
Na szczęście nie było obciążenia konta i wygląda na to że kwoty zostały zwrócone od razu. Jednak chciałabym wiedzieć czy ktoś chciał mi ukraść pieniądze czy może był to błąd banku ?
Odpowiedz
0 Lajków
natkat91
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (6 183 wyświetleń)

Re: Blokada Blik

Na forum nie mamy niestety wglądu do danych w systemie - ciężko mi więc sprawdzić te transakcje. W tej sprawie, napisz proszę do nas na czacie w Moim ING. Znajdziesz go w dolnej części strony/aplikacji po zalogowaniu.

Proszę sprawdź również, czy nie masz zapamiętanych przeglądarek lub sklepów do zakupów bez kodu. Takie informacje znajdziesz w bankowości internetowej, w bąblu Karty i płatności telefonem/BLIK/Zakupy bez kodu. Jeśli masz zapisaną jakąś przeglądarkę w swoim urządzeniu, a korzystał z niego ktoś inny - automatycznie podstawia się do płatności Twoje konto. Transakcje trzeba tylko potwierdzić kodem PIN w telefonie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (6 143 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować

...

19-02-2025
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy