Odpowiedz

Potwierdzenie przelewu - zahasłowane

Witam.

Dostałem potwierdzenie przelewu w *zip (wcześniej ustawiłem taka opcję w ING Bussines) mailem ale jest z hasłem. Hasła nie ustawiałem więc nie wiem jakie może być?

Odpowiedz
0 Lajków
MartStar
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 879 wyświetleń)

Re: Potwierdzenie przelewu - zahasłowane

@MartStar W przypadku potwierdzenia Swift, hasłem do otwarcia pliku jest numer Referencje Bankowe.
Proszę, po zalogowaniu do systemu, wybierz: Przelewy i wnioski – poniżej Zobacz Wszystkie, a potem znajdź przelew, którego to dotyczy. W szczegółach przelewu znajdziesz opcję Referencje Bankowe.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 834 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zmiana pracodawcy a limit odnawialny

Przy limicie zadłużenia w koncie ważne są regularne, miesięczne wpływy na konto w kwocie minimum 1/6 kwoty przyznanego limitu. Zapewni to prawidłową obsługę debetu. W takiej sytuacji nowej umowy nie m...

07-12-2024
Konto dodatkowe walutowe wspólne/indywidualne

Witam. Czy jeśli ma się konto wspólne active, to zakładając przez aplikację konto dodatkowe typu walutowego czy oszczędnościowe, to może to zrobić jako wspólne ? Czy wymagana jest wizyta w oddziale?

06-12-2024
Re.: Renta zagraniczna dziecka a zajęcie komornicze

Nie mogę odnieść się do konkretnej sytuacji lub dokumentów z uwagi na publiczną dostępność forum oraz brak możliwości identyfikacji konkretnego przypadku. Postaram się jednak rozwiać wątpliwości w opa

...

05-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy