23-10-2018 20:56
Może i nie obniża, ale nie powinno być w żadnym wypadku opcją defaultową.
Standardowy wybór przy płatności to 'Zatwierdź' lub 'anuluj'. Pozycja 'Zatwierdź i zapamiętaj' to opcja dodatkowa, więc stawianie jej na pierwszym miejscu jest średnim pomysłem.
23-10-2018 21:01
Przekazaliśmy Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu, który zajmuje się naszą aplikacją
27-11-2018 20:24
Nawet nie będę pisał co ciśnie mi się na usta jak widzę tą beznadziejną podmianę w płatnościach BLIK. Jak można to wyłączyć? To jest tak irytujące że zmienię chyba bank.
28-11-2018 21:11
Chciałbym Ci pomóc, natomiast nie ma możliwości wyłączenia tej funkcji podczas płatności BLIK. Możesz potwierdzić samą płatność lub potwierdzić ją wraz z zapamiętaniem witryny na której robisz zakupy.
28-11-2018 21:21
01-12-2018 15:01
Nic dodać nic ująć! Trafiłem tutaj tylko dlatego, że szukam informacji jak to dziadostwo wyłączyć i zarejestrowałem się tylko po to, aby wyrazić swoje niezadowolenie ;]
17-12-2018 11:54
Trafiłem na ten wątek ponieważ zdarza mi się często, że niechcący dodaję sklepy do zaufanych w przypadku płatności BLIK. Również uważam, że należy to zmienić. Użytkownik odruchowo naciska przycisk i okazuje się, że dodał sklep do zaufanych. Uciążliwe też jest usuwanie zaufanych sklepów - do każdego trzeba wprowadzić kod, który przychodzi SMSem. Przez jakiś czas nazbierało mi się tych niechcianych sklepów i proces usuwania był nieco żmudny.
18-12-2018 12:21
Przekazaliśmy wszystkie zgłoszenia do zespołu odpowiedzialnego za rozwój naszej aplikacji mobilnej. Przeanalizujemy możliwość takiej zmiany.
19-12-2018 10:04
20-12-2018 10:54
Analizujemy Wasze opinie. Sprawdzamy możliwość zmian w Moim ING i wprowadzenia innych ustawień do zapisywania odbiorców zaufanych.
Twoje zgłoszenie również wysłałem do osób zajmujących się naszą aplikacją.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US
... 05-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
7 | |
5 | |
3 | |
3 |