04-03-2024 21:35
Dzień dobry,
Od kilku dni próbuję założyć lokatę terminową i konto oszczędnościowe OKO Bonus, ale za każdym razem po potwierdzeniu moich danych pojawia się komunikat "Błąd wczytywania danych". O co chodzi? Sytuacja ma miejsce zarówno w aplikacji, jak i przez przeglądarkę.
Wcześniej zakładałem inne konto oszczędnościowe i wszystko było ok. Prośba o pomoc.
Pozdrawiam
05-03-2024 21:38
Wejdź proszę w zakładkę "Moje dane"-> Dane osobiste, a przy oświadczeniu FATCA/CRS wybierz opcję "Zmień". Zapisz zmiany, nawet jeśli nic nie zmieniasz, a następnie spróbuj założyć konto. Powinno pomóc.
Na ten moment nie wprowadziliśmy zmian. Hasło do bankowości internetowej powinno:
Spróbowałem z google chrome w trybie incognito i dalej jest "Wystąpił problem komunikacji z serwerem, spróbuj ponownie później." co do połączenia internetowego to mam łącze 1GB symetryczne światłowodo
... 15-01-2025Na ten komunikat może mieć wpływ jakoś połączenia internetowego bądź przeglądarka, z której korzystasz. Spróbuj wykonać proces przez przeglądarkę Google Chrome w trybie incognito. Jeżeli kłopot nadal
... 15-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
6 | |
5 | |
3 | |
3 |