Odpowiedz

Błąd wczytywania danych

Dzień dobry,

Od kilku dni próbuję założyć lokatę terminową i konto oszczędnościowe OKO Bonus, ale za każdym razem po potwierdzeniu moich danych pojawia się komunikat "Błąd wczytywania danych". O co chodzi? Sytuacja ma miejsce zarówno w aplikacji, jak i przez przeglądarkę.

Wcześniej zakładałem inne konto oszczędnościowe i wszystko było ok. Prośba o pomoc.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Dagon
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
03-03-2024
Wiadomość 1 z 2 (3 087 wyświetleń)

Re: Błąd wczytywania danych

Wejdź proszę w zakładkę "Moje dane"-> Dane osobiste, a przy oświadczeniu FATCA/CRS wybierz opcję "Zmień". Zapisz zmiany, nawet jeśli nic nie zmieniasz, a następnie spróbuj założyć konto. Powinno pomóc. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
191
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 533 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny, czas analizy obecnie

Nadal w analizie. Patrząc na https://www.ing.pl/partner/indywidualni/hipoteka/proces-kredytowy to w tym tygodniu powinno się coś ruszyć. 

17-03-2025
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle IN

...

16-03-2025
Re.: Płatność pożyczki

W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie.  Abyśmy mogli to spraw

...

15-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy