16-08-2018 12:01
Witam,
W analizie wydatków przedstawiany jest wykres, pokazujący wydatki w poszczególnych kategoriach. Ostatnio zauważyłem zmianę - pierwsze dwie, trzy kategorie mają ucięte słupki. Nie podoba mi się ta zmiana: nawet skala nie jest dostosowana do uciętych słupków - teraz nie wiadomo jakie wartości reprezentują (dopiero coś widać jak się klika na każdy po kolei). Ta zmiana to krok w tył. Więcej widzę na wykresie gdy żaden ze słupków nie jest ucięty. Zróbcie proszę jak było. Albo dodajcie przycisk, żeby można było zmieniać wersję wyświetlania. Dla mnie (i pewnie wielu użytkowników) lepiej jest widzieć prawdziwe wysokości słupków z pierwszych kategorii, niż zbliżenie na mniej ważne kategorie. Dziękuję za wysłuchanie opinii.
17-08-2018 15:57
Dziękujemy Ci za zgłoszenie i przekazane informacje. Załączony przez Ciebie zrzut ekranu również będzie bardzo pomocny do analizy. Przekażemy wszystko do odpowiednich osób, które zajmują się tym tematem i to sprawdzimy.
31-08-2018 10:09 – ostatnio edytowany 15-09-2018 17:47 przez MarcinB
@DawidOsoby zajmujące się naszą bankowością sprawdziły przedstawiony przez Ciebie problem. W najbliższym czasie planujemy wprowadzić zmiany, które poprawią prezentację słupków na wykresie.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |