Odpowiedz

Analiza wydatków - wykres - ucięte słupki

Witam, 

W analizie wydatków przedstawiany jest wykres, pokazujący wydatki w poszczególnych kategoriach. Ostatnio zauważyłem zmianę - pierwsze dwie, trzy kategorie mają ucięte słupki. Nie podoba mi się ta zmiana: nawet skala nie jest dostosowana do uciętych słupków - teraz nie wiadomo jakie wartości reprezentują (dopiero coś widać jak się klika na każdy po kolei). Ta zmiana to krok w tył. Więcej widzę na wykresie gdy żaden ze słupków nie jest ucięty. Zróbcie proszę jak było. Albo dodajcie przycisk, żeby można było zmieniać wersję wyświetlania. Dla mnie (i pewnie wielu użytkowników) lepiej jest widzieć prawdziwe wysokości słupków z pierwszych kategorii, niż zbliżenie na mniej ważne kategorie. Dziękuję za wysłuchanie opinii.

Odpowiedz
0 Lajków
Dawid
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
18-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (5 833 wyświetleń)

Re: Analiza wydatków - wykres - ucięte słupki

Dziękujemy Ci za zgłoszenie i przekazane informacje. Załączony przez Ciebie zrzut ekranu również będzie bardzo pomocny do analizy. Przekażemy wszystko do odpowiednich osób, które zajmują się tym tematem i to sprawdzimy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
584
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (5 762 wyświetleń)

Re.: Analiza wydatków - wykres - ucięte słupki

[ Edytowane ]

@DawidOsoby zajmujące się naszą bankowością sprawdziły przedstawiony przez Ciebie problem. W najbliższym czasie planujemy wprowadzić zmiany, które poprawią prezentację słupków na wykresie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (5 564 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej? 

17-11-2024
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr

...

17-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.

Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".

Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj

...

17-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy