Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Przyjęcie jakiegoś założenia nie jest niczym złym tym bardziej, że tworzymy tutaj społeczność, która ma charakter relacyjny i... możemy dopytywać, dopowiadać. Jeśli rozwiązanie, które podałem jest nieodpowiednie lub jeśli "nie pomoże" zapraszamy na czat w aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 11 z 14 (839 wyświetleń)

Wydaje mi się, że lepiej było najpierw spytać o typ systemu operacyjnego autora niż podawać takie rady, które w ogóle mogą się nie odnosić do tego konkretnego przypadku.
Bo na przykład ja mogę poprosić o poradę, jak mam wyczyścić dane aplikacji na iOS’ie… Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
45
02-12-2022
Wiadomość 12 z 14 (836 wyświetleń)

Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 13 z 14 (829 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@SebastianM:

Napisałem w jednej z wypowiedzi, że sprawa dotyczy IOS Emotikon: Mrugający

Zgłosilem reklamację przez aplikację. Mam nadzieję, że to naprawicie Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
348
51
03-02-2016
Wiadomość 14 z 14 (744 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem ze stroną logowania

Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.

W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in

...

05-02-2025
Podkreślona czcionka na stronie głównej

Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?

Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały

...

04-02-2025
Re.: Klucz u2f

Aktualnie w ING Business nie posiadamy logowania kluczem U2F. Jest taka możliwość jeśli logujesz się za pomocą Moje ING. Aby otrzymać więcej informacji zachęcam do kontaktu z naszymi specjalistami wsp...

04-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy