Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Przyjęcie jakiegoś założenia nie jest niczym złym tym bardziej, że tworzymy tutaj społeczność, która ma charakter relacyjny i... możemy dopytywać, dopowiadać. Jeśli rozwiązanie, które podałem jest nieodpowiednie lub jeśli "nie pomoże" zapraszamy na czat w aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 11 z 14 (863 wyświetleń)

Wydaje mi się, że lepiej było najpierw spytać o typ systemu operacyjnego autora niż podawać takie rady, które w ogóle mogą się nie odnosić do tego konkretnego przypadku.
Bo na przykład ja mogę poprosić o poradę, jak mam wyczyścić dane aplikacji na iOS’ie… Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
45
02-12-2022
Wiadomość 12 z 14 (860 wyświetleń)

Masz rację - jest to jeden ze sposobów, w jaki można było podejść do tego posta. Dodam, że w systemie iOS wchodzi w grę tylko ponowna instalacja aplikacji Emotikon: Szczęśliwy

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 13 z 14 (853 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@SebastianM:

Napisałem w jednej z wypowiedzi, że sprawa dotyczy IOS Emotikon: Mrugający

Zgłosilem reklamację przez aplikację. Mam nadzieję, że to naprawicie Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
348
51
03-02-2016
Wiadomość 14 z 14 (768 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Doładowanie telefonu w ORANGE

Czy można w aplikacji uwolnić kwotę doładowania telefonu w sieci ORANGE i wprowadzić możliwość jej wpisania ręcznie?

Teraz jest lista doładowań, która nie pasuje do aktualnych cen pakietów. Mam pakiet

...

10-02-2025
Problem z MojeID

Witam, próbuję się zalogować za pomocą profilu zaufanego poprzez bank i wyskakuje po wybraniu banku błąd Moje ID " Wystąpił błąd, Przepraszamy coś poszło nie tak, identyfikator problemu176334344949966

...

10-02-2025
Re: Re.: Przelew a komornik

Dzień Dobry 

W tym tygodniu czekam na przelew, który nie będzie większy od kwoty wolnej od zajęcia na rachunku bankowym. Kwoty wolnej od zajęcia też jeszcze nie wykorzystałem w tym miesiącu. Czy przych

...

10-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy