08-08-2016 14:51
Myślicie może o daniu w przyszłości do aplikacji mobilnej funkcjonalności pozwlającej na zakup z jej poziomu biletów komunikacji miejskiej, płatności za parking itp.? Usługę taką oferuje np. aplikacja bankowości mobilnej BZ WBK i bardzo ją sobię chwalę (tą usługę, nie całą aplikację).
09-08-2016 15:28
Na przełomie roku udostępnimy płatności HCE. HCE to płatności zbliżeniowe dokonywane telefonem, dzięki którym będziesz mógł właśnie zakupić min. bilety komunikacji miejskiej, płacić za parking.
10-08-2016 11:36
Nie do końca o to mi chodziło. Miałem na myśli integrację z takimi usługami jak moBiLET lub SkyCash i nabywanie biletów bezpośrednio z poziomu Moje ING...
10-08-2016 14:19 | Edytowano: 10-08-2016 14:19
Płatności bezpośrednie Płać z ING planujemy udostępnić w nowej bankowości internetowej w przyszłym roku. Jednak nie możemy jeszcze podać konkretnej daty.
16-04-2021 14:06
coś się ruszyło w sprawie mobiletu? bo zdajsie już prawie 5 lat mineło
17-04-2021 14:18
@krzemwo1 Obecnie nie mamy informacji o planach i dokładnych datach wdrożenia takiej usługi.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
19-04-2021 20:38
Od 4 lat nie można doczekać się owej funkcjonalności. ING to jedna wielka porażka, pod względem wprowadzania innowacji. W innych bankach nie ma z tym problemu (czyt. Millennium, Santander a nawet PKOBP). Weźcie się do pracy, zmieńcie programistów, bo słabo to wygląda na tle konkurencji. By mieć funkcję: zeskanuj i zapłać QR lub możliwość zakupu biletów komunikacji miejskiej / opłacenia parkometrów trzeba zmienić bank, bo ING człowiekowi tego nie zapewni ponieważ przez lata musi się przyglądać.
Data wskazana podczas rejestracji reklamacji to maksymalny czas na odpowiedź, który musimy podać. Staramy się odpowiadać szybciej. Dodatkowo przekazałem do analityków prośbę o przyspieszenie decyzji r
... 11-12-2024Wniosek kredytowy złożyłem już... 60 dni temu. Pracuję na UoP na czas nieokreślony, mam 1,5 mln zł zdolności, wnioskuję o kredyt 200k i zaczynam mieć wrażenie, że bank robi wszystko, by kredytu mi nie
... 11-12-2024