Odpowiedz

Wyłączyć logowanie do BLIKu?

Po co mam się logować do aplikacji żeby pobrać kod blik, skoro i tak sama transakcja wymaga potwierdzenia numerem PIN? Wszak karty debetowe/kredytowe tego nie wymagają- wystarczy mieć kartę (telefon) i PIN- żadne logowanie nie jest wymagane.

Odpowiedz
0 Lajków
galvay
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-01-2018
Wiadomość 1 z 3 (13 597 wyświetleń)

Re.: Wyłączyć logowanie do BLIKu?

Blik jest preferowany dla osób, które nie mają karty a chcą skorzystać z wpłaty wypłaty gotówkowej lub płatności w sieci.  Pozbawienie bliska jakiej kolejek autoryzacji było by głupie ze względów bezpieczeństwa. Uważam jednak ze wystarczył by tu odcisk palca. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (13 587 wyświetleń)

Re.: Wyłączyć logowanie do BLIKu?

Nie musisz logować się do aplikacji aby pobrać kod Blika. Dajesz skrót do Blika na ekran startowy aplikacji. Z tego skrótu pobierasz kod, podajesz go w płatności, potwierdzasz PINem. Gotowe - zapłacone.
Odpowiedz
0 Lajków
DziadekP
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
4
08-03-2016
Wiadomość 3 z 3 (13 579 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy