10-08-2024 16:15
11-08-2024 16:28
Dzień dobry,
obecnie mamy dostępne powiadomienia push o wpływach i obciążeniach na kontach, kartach w ikona osoby - Ustawienia - Aplikacja mobilna - Powiadomienia push - tam trzeba zaznaczyć, do których produktów będą wysyłane. Przekazałam sugestię na temat włączenia takich powiadomień na sms lub mejla do właściwego zespołu
11-08-2024 17:00 | Edytowano: 11-08-2024 17:14
Klucze U2F + autoryzacja 2FA +
informacja na e-mail o każdej zmianie stanu konta (wpłata/wypłata/zmiana ustawień) - trzykrotne zabezpieczenie konta I już!
12-08-2024 01:03
Można ustalić taką konfigurację:
1. Logowanie kluczem U2F - klucz sprzętowy (po wpisaniu hasła/bądź PINu w aplikacji)
2. Dodatkowo (!) token- sms lub email. (dla chętnych). (dopiero wtedy następuje zalogowanie na konto)
3. Koniecznie (!) (token przed wysłaniem przelewu)
4. Po zrealizowaniu przelewu użytkownik dostaje informacje o wykonaniu transakcji internetowej.
5. Pomysł dodatkowy - informacje sms/email ze zmianami na koncie (przelew itp)
Proszę napisać, czy jest to tak przy logowaniu jak tutaj opisane?
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025