Odpowiedz

Uprawnienia do zapisu

Zrobiłam przelew, chce wygenerować potwierdzenie. Przy każdej opcji (pobierz, zapisz i zapisz i wyslij) dostaje komunikat "brak uprawnień do zapisu". Zmieniłam telefon na Samsung Galaxy S23+ ,we wczesniejszym telefonie nie było tego problemu.Czytając o rozwiazaniu problemu tutaj na społeczności,aby wejsc w ustawienia aplikacji i nadania uprawnień do zapisu ,u mnie nie mam takiej opcji dlatego prosze o pomoc .
Screenshot_20230220_121253_Permission controller.jpg ‏1 KB
Screenshot_20230220_121301_Permission controller.jpg ‏1 KB
Maribuzka
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
20-02-2023
Wiadomość 1 z 8 (9 328 wyświetleń)

Re.: Uprawnienia do zapisu

Potwierdzam problem na Android 13. Ten sam problem z dostępem do nośnika stałego.

Proszę o zgłoszenie problemu do zespołu deweloperskiego.

Odpowiedz
0 Lajków
gpp15927
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
3
04-12-2022
Wiadomość 2 z 8 (9 276 wyświetleń)

Re: Re.: Uprawnienia do zapisu

Mamy zgoszony błąd. Problem dotyczy telefonów z systemem Android 13. Planujemy go wyprowadzić w kolejnych aktualizacjach aplikacji Moje ING.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
564
126
04-09-2015
Wiadomość 3 z 8 (9 213 wyświetleń)

Mam ten sam problem. Samsung A52 - Android 13. Akurat chciałem zacząć używać dokumentów.. Kiedy można spodziewać się naprawienia błędu??
Odpowiedz
0 Lajków
Nerox
Doradca z ambicjami I
1
0
06-03-2023
Wiadomość 4 z 8 (8 788 wyświetleń)

Witam 

Mam ten sam problem na Samsung Galaxy S21 5g
Odebrałem telefon z serwisu, wgrywali nowe oprogramowanie i wyskakuje ten sam problem z zapisem i otworzeniem pliku 
z potwierdzeniem przelewu.  

Odpowiedz
0 Lajków
GrekK
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-03-2023
Wiadomość 5 z 8 (8 585 wyświetleń)

Błąd jest nam znany, pracujemy nad jego wyprowadzeniem. W kolejnej aktualizacji aplikacji opcja zapisania pliku powinna już działać. Przepraszamy za kłopot. Do tego czasu proponuję zapisanie plików w wersji przeglądarkowej na swoim urządzeniu.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
264
48
11-02-2020
Wiadomość 6 z 8 (8 533 wyświetleń)

Problem został rozwiązany w wersji z dn. 01.03 - u mnie działa. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
gpp15927
Doradca z ambicjami I
13
3
04-12-2022
Wiadomość 7 z 8 (8 373 wyświetleń)

Nerox, GrekK, Maribuzka czy u Was też już wszystko jest w porządku odnośnie zgłaszanego błędu z zapisem? 

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 8 z 8 (8 300 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy