21-03-2025 23:09
To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładnie widać akcje na czarnym, AMOLEDowym tle. A w ING jak wchodzę w maklera, to odpala mi przeglądarkę, nawet tego nie ma w aplikacji. I co najlepsze - jak usunę Chrome (da się na Androidzie), to wtedy makler nie działa, wyrzuca błąd, mimo że domyślną jest Firefox i to w niej, też biały makler się odpala.
Niemniej najważniejszy jest brak samego motywu.
22-04-2025 10:51
23-04-2025 11:45
Gdy wprowadzimy tryb ciemny, to na pewno będziemy o tym informować. W tej chwili nie jesteśmy w stanie podać żadnego terminu.
06-11-2025 23:54
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |