Odpowiedz

Re.: Tryb ciemny

To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładnie widać akcje na czarnym, AMOLEDowym tle. A w ING jak wchodzę w maklera, to odpala mi przeglądarkę, nawet tego nie ma w aplikacji. I co najlepsze - jak usunę Chrome (da się na Androidzie), to wtedy makler nie działa, wyrzuca błąd, mimo że domyślną jest Firefox i to w niej, też biały makler się odpala.

Niemniej najważniejszy jest brak samego motywu.

Odpowiedz
0 Lajków
Atex
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
21-03-2025
Wiadomość 21 z 24 (2 119 wyświetleń)

Ten temat trwa od 2021 roku. To już 4 lata. Jak tam praca? Jak idą postępy?
Drodzy moderatorzy:
-Jakie to uczucie odpisywać w tej sprawie innym ludziom?
BTW czy odpisze mi człowiek czy bot wstawi komentarz: "Ta sprawa to nasz priorytet. Pracujemy nad wprowadzeniem tego usprawnienia."
Odpowiedz
0 Lajków
BoskiKazu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2023
Wiadomość 22 z 24 (1 827 wyświetleń)

Gdy wprowadzimy tryb ciemny, to na pewno będziemy o tym informować. W tej chwili nie jesteśmy w stanie podać żadnego terminu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
128
18
14-12-2020
Wiadomość 23 z 24 (1 793 wyświetleń)

Żenujące tempo wdrażania. Założyłem właśnie drugie konto w innym banku i od kopa tryb ciemny. Moderator jak ma tak odpowiadać co roku to lepiej żeby się nie kompromitowal i nie odpowiadał. Po 4 latach to po prostu kpina
Odpowiedz
0 Lajków
Rlkt
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-11-2025
Wiadomość 24 z 24 (447 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy