Odpowiedz

Re.: Tryb ciemny

To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładnie widać akcje na czarnym, AMOLEDowym tle. A w ING jak wchodzę w maklera, to odpala mi przeglądarkę, nawet tego nie ma w aplikacji. I co najlepsze - jak usunę Chrome (da się na Androidzie), to wtedy makler nie działa, wyrzuca błąd, mimo że domyślną jest Firefox i to w niej, też biały makler się odpala.

Niemniej najważniejszy jest brak samego motywu.

Odpowiedz
0 Lajków
Atex
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
21-03-2025
Wiadomość 21 z 23 (624 wyświetleń)

Ten temat trwa od 2021 roku. To już 4 lata. Jak tam praca? Jak idą postępy?
Drodzy moderatorzy:
-Jakie to uczucie odpisywać w tej sprawie innym ludziom?
BTW czy odpisze mi człowiek czy bot wstawi komentarz: "Ta sprawa to nasz priorytet. Pracujemy nad wprowadzeniem tego usprawnienia."
Odpowiedz
0 Lajków
BoskiKazu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2023
Wiadomość 22 z 23 (332 wyświetleń)

Gdy wprowadzimy tryb ciemny, to na pewno będziemy o tym informować. W tej chwili nie jesteśmy w stanie podać żadnego terminu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
118
17
14-12-2020
Wiadomość 23 z 23 (298 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag

...

21-05-2025

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze

...

21-05-2025

@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Emotikon: Szczęśliwy Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie

...

21-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy