Odpowiedz

Re.: Tryb ciemny

To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładnie widać akcje na czarnym, AMOLEDowym tle. A w ING jak wchodzę w maklera, to odpala mi przeglądarkę, nawet tego nie ma w aplikacji. I co najlepsze - jak usunę Chrome (da się na Androidzie), to wtedy makler nie działa, wyrzuca błąd, mimo że domyślną jest Firefox i to w niej, też biały makler się odpala.

Niemniej najważniejszy jest brak samego motywu.

Odpowiedz
0 Lajków
Atex
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
3
0
21-03-2025
Wiadomość 21 z 21 (49 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry, 

mam pytanie o to, jak rozliczany jest limit wejść do saloników Priority Pass w ofercie dla karty kredytowej - platynowej.

Czy limit 4 wejść dla posiadacza (+2 dla osoby towarzyszącej) jest

...

22-03-2025
Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzien dobry,

Nie wiem czy juz ten temat byl poruszany, nie moglem znalesc podobnego tematu wiec zapytam - co sie stalo z mozliwoscia oplacania parkowania w strefach platnego parkowania w Gdyni poprzez

...

22-03-2025
Re.: Problem z otwieraniem i logowaniem się przez przeglądarkę Edge i chrome

Proszę, spróbuj jeszcze raz wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną w tych przeglądarkach zaznaczając opcję "od samego początku" oraz sprawdź, czy na pewno wersje przeglądarek są zaktualizowane. Jeś

...

22-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy