Odpowiedz

Saldo przed zalogowaniem - kwota

[ Edytowane ]

Czy istnieje możliwość wyświetlenia salda kwotowo (a nie w %) przed zalogowaniem do aplikacji? Ew. zdefiniowanie innej kwoty, która będzie odpowiadać wartości "100%"?

Szukam tego w ustawieniach aplikacji, ale nigdzie nie widzę...

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 6 (26 381 wyświetleń)

Re: Saldo przed zalogowaniem - kwota

Możesz edytować ustawienia bąbli widocznych przed zalogowaniem do aplikacji. Wystarczy, że przytrzymasz palec na danym bąblu Emotikon: Szczęśliwy Możesz wtedy zmienić sposób prezentacji środków - z procentów na kwotę, jak również ustawić sumę, która będzie odpowiadała wartości 100%.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 2 z 6 (26 348 wyświetleń)

Propozycja: Więcej skrótów w widoku przed logowaniem

Do pełni tego widoku i istniejących skrótów, brakuje jeszcze podglądu stanu wybranych celów. Wystarczy takie samo zachowanie jak w przypadku podglądu stanu konta, czyli albo procentowe albo kwotowe Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
username
Doradca z ambicjami I
5
0
13-05-2019
Wiadomość 3 z 6 (25 619 wyświetleń)

Re: Propozycja: Więcej skrótów w widoku przed logowaniem

Dziękuję za sugestię. Przekazałam ją do zespołu, który odpowiada za aplikację mobilną. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
219
07-06-2017
Wiadomość 4 z 6 (25 611 wyświetleń)

Edycja skrótów

Witam, w aplikacji mobilnej po widnieje 6 skrótów ktore dodałem. Chciałbym je edytowac / usunąć i dodać inne ale nie moge.

Gdy wchodze w zakladke Dodaj skrót (+) to mam ekran logowania, po zalogowaniu otrzymuje wiadomosc "Dodales juz maksymalna liczbe skrótów. Usun skrót, aby dodac kolejny i pokawia sie link Przejdz do skrótów - gdy klikne odsyła mnie do ekranu głownego i nic sie nie dzieje... grrr...

Odpowiedz
0 Lajków
Kronos
Doradca z ambicjami I
1
0
15-05-2019
Wiadomość 5 z 6 (25 658 wyświetleń)

Re: Edycja skrótów

Żeby usunąć skrót, przytrzymaj dłużej jego ikonę. W prawym dolnym rogu pojawią Ci się opcje "Edytuj" i "Usuń".

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 6 z 6 (25 646 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne Emotikon: Mrugający No i co jest leps

...

20-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Hey,.
Niestety nie wiedziałem tego muszę to teraz przeanalizować czy nie lepiej w takim układzie wziąć zmienne 🤔

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy