15-01-2019 11:01 | Edytowano: 15-01-2019 11:01
Czy istnieje możliwość wyświetlenia salda kwotowo (a nie w %) przed zalogowaniem do aplikacji? Ew. zdefiniowanie innej kwoty, która będzie odpowiadać wartości "100%"?
Szukam tego w ustawieniach aplikacji, ale nigdzie nie widzę...
Pozdrawiam
16-01-2019 11:39
Możesz edytować ustawienia bąbli widocznych przed zalogowaniem do aplikacji. Wystarczy, że przytrzymasz palec na danym bąblu Możesz wtedy zmienić sposób prezentacji środków - z procentów na kwotę, jak również ustawić sumę, która będzie odpowiadała wartości 100%.
13-05-2019 11:45
Do pełni tego widoku i istniejących skrótów, brakuje jeszcze podglądu stanu wybranych celów. Wystarczy takie samo zachowanie jak w przypadku podglądu stanu konta, czyli albo procentowe albo kwotowe
13-05-2019 14:40
Dziękuję za sugestię. Przekazałam ją do zespołu, który odpowiada za aplikację mobilną.
15-05-2019 08:26
Witam, w aplikacji mobilnej po widnieje 6 skrótów ktore dodałem. Chciałbym je edytowac / usunąć i dodać inne ale nie moge.
Gdy wchodze w zakladke Dodaj skrót (+) to mam ekran logowania, po zalogowaniu otrzymuje wiadomosc "Dodales juz maksymalna liczbe skrótów. Usun skrót, aby dodac kolejny i pokawia sie link Przejdz do skrótów - gdy klikne odsyła mnie do ekranu głownego i nic sie nie dzieje... grrr...
15-05-2019 16:58
Żeby usunąć skrót, przytrzymaj dłużej jego ikonę. W prawym dolnym rogu pojawią Ci się opcje "Edytuj" i "Usuń".
Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024