08-06-2023 23:35
Witam,
Mam Motorole G60S, w której system Android używam w języku angielskim.
Od którejś aktualizacji aplikacji ING, zaczęła ona automatycznie przestawiać się na angielski.
Akurat apkę ING chcę mieć po polsku (choćby ze względu na format waluty)
Co próbowałem:
Proszę o pomoc
12-06-2023 10:34
Zgłosiliśmy Twoją sprawę do działu technicznego. Problem jest nam znany i został rozwiązany w nowej wersji aplikacji, która pojawi się już niebawem, Przepraszamy za niedogodności i prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.
16-06-2023 13:34
Witam, wczoraj była aktualizacja aplikacji ING, ale nadal jest ten sam problem.
Aktualnie jest wersja 4.10.3 - czy tutaj to już powinno działać czy w kolejnej?
17-06-2023 13:43
Pracujemy nad tym. Naprawimy to przy najbliższej aktualizacji. Udostępnimy ją niebawem. Przepraszamy za niedogodności.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |