28-07-2026 15:00
Pracujemy nad usprawnieniem obsługi płatności telefonem. Google Pay powinien być domyślną aplikacją do płacenia, aby płatności działały prawidłowo. Do tego czasu rekomendujemy uruchomienie aplikacji Google Wallet w telefonie przed płatnością.
28-07-2026 17:42 | Edytowano: 28-07-2026 17:44
U mnie ten sam problem. Telefon Xiaomi 17 z HyperOS 3.0.303.
Dużo czasu straciłem na poszukiwaniu rozwiązania tego problemu
Myślałem że problem jest z telefonem.
I nie pomaga uruchomienie Google wallet przed płatnością - trzeba "TYLKO!" zrestartować telefon.
Czekamy na rozwiązanie problemu.
18-08-2026 20:29
Poco x7 pro. Dokładnie ten sam problem, ale u mnie odpalenie portfela google przed płatnością nic nie daje. Widzę kartę z portfela, przykładam telefon do terminala i wyskakuje komunikat z ing, że płatność nieudana, chociaż przyznam, że raz na jakiś czas zaskoczy. Macie zamiar coś z tym zrobić, czy trzeba myśleć o zmianie banku ? Ostatni wpis "pracujemy nad tym" był 3 tygodnie temu i na tym się skończyło.
18-08-2026 20:32
Sprawdź w sklepie Play, czy nie masz dostępnej aktualizacji aplikacji Moje ING. Aktualizacja powinna rozwiązać ten problem.
Sprawdź w sklepie Play, czy nie masz dostępnej aktualizacji aplikacji Moje ING. Aktualizacja powinna rozwiązać ten problem.
18-08-2026Poco x7 pro. Dokładnie ten sam problem, ale u mnie odpalenie portfela google przed płatnością nic nie daje. Widzę kartę z portfela, przykładam telefon do terminala i wyskakuje komunikat z ing, że płat
... 18-08-2026Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie.
18-08-2026