Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re: Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

Pracujemy nad usprawnieniem obsługi płatności telefonem. Google Pay powinien być domyślną aplikacją do płacenia, aby płatności działały prawidłowo. Do tego czasu rekomendujemy uruchomienie aplikacji Google Wallet w telefonie przed płatnością.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
141
18
14-12-2020
Wiadomość 11 z 12 (348 wyświetleń)

Re.: Problem z płatnością zbliżeniową Google Pay NFC

[ Edytowane ]

U mnie ten sam problem. Telefon Xiaomi 17 z HyperOS 3.0.303.

Dużo czasu straciłem na poszukiwaniu rozwiązania tego problemu Wściekły kod Myślałem że problem jest z telefonem.

I nie pomaga uruchomienie Google wallet przed płatnością - trzeba "TYLKO!" zrestartować telefon.

Czekamy na rozwiązanie problemu.

Odpowiedz
0 Lajków
mrcn
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
28-07-2026
Wiadomość 12 z 12 (323 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Oprocentowanie

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00 bądź na infolinii pod numerem 32 357 00 57, w dni robocze od 8:00 - 18:00. Tam specjaliści b

...

17-08-2026
Re: Zeskanuj i zapłać

Dziękujemy za sygnał w tej sprawie - sprawdzimy to. Sugestie o kodach QR przekażemy do odpowiedniego zespołu. 

17-08-2026
Re: Zeskanuj i zapłać

Wspomniana opcja "Zapłać rachunek ze zdjęcia" zwyczajnie nie działa. Od niedawna jestem nowym klientem banku i jestem w szoku, że w 2026 roku ING nie ma wygodnej opcji skanowania kodów QR. W innych ba

...

17-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy