20-10-2017 22:19
Witam.
Mam problem z powiadomieniami push aplikacji Moje ING na Android 7.0.
Po zainstalowaniu aplikacji powiadomienia działają jak mu się podoba. Czasami od razu, czasami nigdy. Wyraził zgodę na otrzymywanie powiadomień push aplikacji Moje ING. Reinstalacja programu nie pomogła. Powiadomienia innych program działają bez opóźnień.
W tym samym czasie na innym smartfonie (Android 4.4.4) powiadomienia aplikacji Moje ING działają bez opóźnienia.
25-10-2017 18:41
Przez forum ciężko mi to wyjaśnić. Nie będę mógł odpowiedzieć Ci na to pytanie bez weryfikacji w naszych systemach. Proszę napisz do nas przez Moje ING i opisz z jakich modeli telefonów korzystasz. Sprawdzimy co się dzieje.
30-10-2017 19:18
Nie chcę spamować ponieważ już napisałem w wątku innym dotyczącym modelu, ale również posiadam androida 7.0 i powiadomienia push nie dochodzą w ogóle z aplikacji Moje Ing. Posiadam Samsung S8 i to dość świeża sprawa. Możliwe że faktycznie występuje problem z 7, ponieważ powiadomienia push przychodzą na inne urządzenie z androidem 5.0. Warto to zweryfikować.
02-11-2017 09:37
Witam, telefon Xiaomi Redmi Note 4 i ten sam problem brak powiadomień z aplikacji mobilnej, ustawienia prawidłowe inne aplikacje powiadamiają prawidłowo. Pozdrawiam Tomasz
02-11-2017 15:50
Dzień dobry.
Telefon Lenovo P2.
02-11-2017 16:08
Napisałem przez Moje ING
02-11-2017 16:12
@ruslanabdulla Dziękujemy, że napisałeś przez Moje ING.
@Lukasz_K @t_przybylak Prosimy Was również o wiadomość przez Moje ING: Wiadomości -> Napisz wiadomość.
16-03-2018 11:12
Mam ten sam problem. Powiadomienia czasem działają a czasem nie. Przeinstalowałem nawet aplikację ale to nic nie pomogło. Zauważyłem, że powiadomienia działają kiedy aplikacja działa w tle. Natomiast kiedy jest zamknięta to powiadomienia nie działają.
18-03-2018 19:39
@AndrzejCz Powiadomienia powinny docierać do Ciebie bez względu na to czy aplikacja jest uruchomiona w tle, czy jest zamknięta. Jeżeli nadal masz problemy z otrzymywaniem powiadomień push to proszę napisz do nas przez Moje ING (Wiadomości > Nowa wiadomość). Nasi specjaliści zerkną na to co może być tego przyczyną.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024