16-11-2016 22:22
Chciałem zapytać czemu w nowej aplikacji niema opcji do ustawienia dżwięku jaki sobie sam moge wybrać.Ustawiony jest dżwięk wiadomości -sms i niema opcji zmiany.
Już przeczytałem gdzieś, że trzeba usunąć aplikacje i wgrać na nowo.Robilem to już 3 razy i nic.W aplikacjach, w aplikacji ING mam włączone powiadomienia ale niestety niema nigdzie zmiany dźwieku.
Co moge zrobić?
Telefon LG L65 Android 4.4.2
17-11-2016 22:39
17-11-2016 23:07
Ok.Dziekuje za podpowiedź
Pytałem dlatego bo w poprzedniej aplikacji ING można było ustawić.Zastanawiam się czy nie wrócić do poprzedniej.Tylko nie wiem czy stara aplikacja będzie działać czy za jakiś czas ma być wyłączona i zlikwidowana
pozdrawiam
18-11-2016 22:42 | Edytowano: 18-11-2016 22:43
W poprzedniej aplikacji nie było powiadomień dźwiękowych tylko wibracyjne. Co najmniej do końca tego roku możesz korzystać równolegle z obu aplikacji.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024