21-11-2016 11:57
Dzień dobry,
chciałbym zapytać o nową aplikacje mobilną ING Bank Śląski, ponieważ nowa odsłona wygląda jak strona RWD ograna webView w aplikacji. Chciałbym zapytać czy to moje wrażenie to prawda.
Chciałbym również zapytać gdzie dawać informacje, feedback czy różne udogodnienia mojego pomysłu, aby Państwo mieli przejrzysty i prosty wgląd w sugestie użytkowników? Nowa aplikacje nie jest tak prosta i intuicyjna jak stara i jako użytkownik chciałbym wspomóc Państwa nowymi pomysłami.
Jestem też nowy na tym forum i chciałbym zobaczyć jak to tu wszystko wygląda
22-11-2016 11:26
@szubiszon Nowa wersja aplikacji została stworzona w oparciu o pełną wersję bankowości internetowej, która faktycznie jest zrobiona w technologii RWD. Dzięki temu masz dostęp do wszystkich funkcji zarówno z komputera jak i urządzenia mobilnego.
Opinie możesz przekazać po zalogowaniu się do pełnej wersji bankowości internetowej lub aplikacji. Na samym dole strony znajduje się opcja "Napisz opinię".
Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti
... 02-01-2025