Odpowiedz

Aplikacja mobilna iOS

Dzień dobry,

chciałbym zapytać o nową aplikacje mobilną ING Bank Śląski, ponieważ nowa odsłona wygląda jak strona RWD ograna webView w aplikacji. Chciałbym zapytać czy to moje wrażenie to prawda. 

Chciałbym również zapytać gdzie dawać informacje, feedback czy różne udogodnienia mojego pomysłu, aby Państwo mieli przejrzysty i prosty wgląd w sugestie użytkowników? Nowa aplikacje nie jest tak prosta i intuicyjna jak stara i jako użytkownik chciałbym wspomóc Państwa nowymi pomysłami. 

Jestem też nowy na tym forum i chciałbym zobaczyć jak to tu wszystko wygląda

Odpowiedz
0 Lajków
szubiszon
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (5 213 wyświetleń)

Re.: Aplikacja mobilna iOS

@szubiszon Nowa wersja aplikacji została stworzona w oparciu o pełną wersję bankowości internetowej, która faktycznie jest zrobiona w technologii RWD. Dzięki temu masz dostęp do wszystkich funkcji zarówno z komputera jak i urządzenia mobilnego.
Opinie możesz przekazać po zalogowaniu się do pełnej wersji bankowości internetowej lub aplikacji. Na samym dole strony znajduje się opcja "Napisz opinię".

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
PatrykW
Były moderator
Były moderator icon
106
34
25-03-2016
Wiadomość 2 z 2 (5 171 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy