Odpowiedz

Powiadomienia PUSH - zawartość

Kolejny raz będę pytał o powiadomienia: czy w aplikacji banku dbającego, podobno, o bezpieczeństwo, nie można uzupełnić powiadomień o szczegóły transakcji? Mam kilka kart na koncie: swoje, dziecka i nigdy nie wiem (z powiadomienia) kto i za co płaci. "Płatność kartą VISA zbliżeniowa + kwota" to naprawdę wszystko, na co stać tę aplikację? Którą kartą? Gdzie? Za co? Dlaczego trzeba otwierać aplikację żeby sprawdzić takie banalne szczegóły? 
Podobnie definiowanie własnych nazw dla produktów (m.in. kart): dlaczego nie można takiej nazwy pokazać choćby w powiadomieniach właśnie? Dlaczego nie można przeszukać historii transakcji po takiej nazwie skoro można ją wykorzystać jako adresata przelewu własnego? Wygląda jakby ktoś coś zaczął, ale nie skończył.

Odpowiedz
0 Lajków
MiG
MiG
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
3
13-11-2023
Wiadomość 1 z 4 (176 wyświetleń)

Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za podzielenie się opinią, przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
506
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 4 (98 wyświetleń)

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikacji wyświetlić ankietę, z - powiedzmy - trzema rzeczami, o które ludzie najczęściej pytają, a które Wy jesteście w stanie zrealizować w czasie krótszym niż ciemny motyw aplikacji. Niech by to było raz na pół roku. Chyba jakieś proste tematy, ułatwiające ludziom życie (z puli, którą sami przygotujecie), ekipa jest w stanie zrealizować w ciągu pół roku?
To by było otwarcie na klientów, a nie ciągłe spuszczanie po rynnie odpowiedziami kopiuj+wklej niemal jak generowanymi przez AI.

Odpowiedz
0 Lajków
MiG
MiG
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
3
13-11-2023
Wiadomość 3 z 4 (77 wyświetleń)

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
628
130
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (19 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Jeśli wpłata jest odrzucana ze względu bezpieczeństwa i nie masz dostępu do karty, gotówkę możesz wpłacić w oddziale z obsługą kasową. Takie placówki wyszukasz na naszej stronie: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty

...

11-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy