Odpowiedz

Płatności HCE na LOS15.1

Dzień Dobry,

na telefonie od prawie zawsze mam zainstalowany tzw custom rom. Obecnie jest to LineageOS 15.1 oficjalna wersja na galaxy S5. Po ostatnim update systemu nie mogę włączyć płatności mastercard w tel. Rozumiem, że to nieoryginalny soft jednak bez roota i jestem pewny, że do czerwca usługa działała, ponieważ mam backup systemu z 26.06.2018.

Odpowiedz
0 Lajków
yaroszek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-09-2018
Wiadomość 1 z 2 (8 872 wyświetleń)

Re: Płatności HCE na LOS15.1

Do poprawnego działania karty w telefonie (HCE) z racji bezpieczeństwa wymagamy oryginalnego oprogramowania. Nie zapewnimy Ci, że po wgraniu jakiejkolwiek wersji customa będziesz mógł płacić telefonem. Zasada jest taka, że do korzystania z płatności telefonem (wirtualna postać karty Visa czy też Mastercard w telefonie) należy posiadać oryginalne oprogramowanie. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
226
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 833 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Analiza dokumentów

Witam. Zwracam się do państwa z pytaniem ponieważ strasznie z żoną się denerwujemy ponieważ mamy złożone wszystkie dokumenty jesteśmy na etapie analizy. Dzisiaj dostaliśmy informację, że do czasu uruc...

11-12-2023
Re: Bank chciał pobrać dwie raty w jednym terminie

Na infolinii oczywiście też nikt nie może mi pomóc tylko można złożyć reklamację, to po prostu jakiś żart z państwa strony.

11-12-2023
Re: Bank chciał pobrać dwie raty w jednym terminie

Przykro mi, jednak przez Forum nie możemy sprawdzić Twojej sytuacji w systemie. Proszę skontaktuj się z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING lub telefonicznie +48 32 357 00 57.

Historia czatu za

...

11-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy