11-09-2018 20:52
Dzień Dobry,
na telefonie od prawie zawsze mam zainstalowany tzw custom rom. Obecnie jest to LineageOS 15.1 oficjalna wersja na galaxy S5. Po ostatnim update systemu nie mogę włączyć płatności mastercard w tel. Rozumiem, że to nieoryginalny soft jednak bez roota i jestem pewny, że do czerwca usługa działała, ponieważ mam backup systemu z 26.06.2018.
13-09-2018 09:18
Do poprawnego działania karty w telefonie (HCE) z racji bezpieczeństwa wymagamy oryginalnego oprogramowania. Nie zapewnimy Ci, że po wgraniu jakiejkolwiek wersji customa będziesz mógł płacić telefonem. Zasada jest taka, że do korzystania z płatności telefonem (wirtualna postać karty Visa czy też Mastercard w telefonie) należy posiadać oryginalne oprogramowanie.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024