Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Oddzielny Blik dla konta firmowego - inny numer telefonu

Dzień dobry!

Chciałabym spytać, dlaczego nie ma możliwości korzystania z Blika oddzielnie firmowo i prywatnie? Wykorzystuję w tym celu dwa numery telefonów, niestety nie znalazłam opcji powiązania ich z dwoma różnymi rachunkami - mogę wybrać tylko albo opcję prywatną, albo firmową, co z mojego punktu widzenia nie ma najmniejszego sensu. Chciałabym zasugerować dodanie takiej opcji.

Pozdrawiam,

MZ

Odpowiedz
0 Lajków
Magda555
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-09-2021
Wiadomość 1 z 4 (3 908 wyświetleń)

Re: Oddzielny Blik dla konta firmowego - inny numer telefonu

@Magda555 Zapisaliśmy Twoją opinię w tej sprawie. Przyjrzymy się temu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (3 869 wyświetleń)

Re.: Oddzielny Blik dla konta firmowego - inny numer telefonu

Nie wiem jak w ING bo dopiero co otworzyłem konto i jaki jest system ale wydaje mi sie ze na dwa osobne numery da się to zrobić. Wydaje mi sie że konsultanci znają odpowiedź na to pytanie. Dwa numery znacznie ułatwiają przepływ gotówki Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
jarrecky
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-09-2021
Wiadomość 3 z 4 (3 693 wyświetleń)

Re: Re.: Oddzielny Blik dla konta firmowego - inny numer telefonu

@jarrecky Aktualnie nie ma u nas takiej możliwości. Przekazaliśmy tę sugestię do zespołu odpowiedzialnego za rozwój płatności mobilnych Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
594
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 637 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Czy warto kupić ekspres do firmy

Cześć, zastanawiam się, czy w naszej firmie opłaca się zainwestować w ekspres do kawy. Mamy mały zespół, ale każdy lubi dobrą kawę, a nie chce się już latać do sklepu po gotowce. Może ktoś poleci, czy

...

13-01-2025
Re.: Inwestowanie - od czego zacząć?

Najlepiej dywersyfikacja

etf

spółki dywidendowe

złoto i srebro (tutaj polecam kupować w mennicach jak na przykład: (strona www wyedytowana)

obligacje

ewentualnie lokaty (aczkolwiek obecnie oprocentowanie n

...

13-01-2025
Re.: Pensja na już

Ta opłata jest jednorazowa. Pensję zamykamy automatycznie po 15 dniach, gdy pieniądze są dostępne na koncie. Pensja nie odnawia się automatycznie. Dodatkowe informacje o Pensji na już znajdziesz tutaj

...

13-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy