Odpowiedz

Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Dzięki za zrozumienie i przepraszam za polskie znaki. Pisałem wkurzony, bo chciałem zrobić szybko kilka przelewów z automatu, co zajmuje zwykle chwilę, a tu wylądowałem jakbym się znalazł autem w obcym mieście bez nawigacji. Dobrze, że nie zmienili domyślnego języka na np. ukraiński, żeby się podlizać naszym "przyjaciołom". Polak przecież sobie poradzi.

Odpowiedz
0 Lajków
Contras
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
12
3
19-05-2022
Wiadomość 111 z 116 (1 819 wyświetleń)

"Uwagi przekazemy do odpowiedniego działu" Emotikon: Mrugający ile to już lat? Emotikon: Mrugający
Odpowiedz
0 Lajków
bee
bee
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
9
02-12-2023
Wiadomość 112 z 116 (1 760 wyświetleń)

Przepraszamy za sytuację i wszelkie niedogonienia. Faktyczne po ostatnich pracach serwisowych mogły występować błędy przy wyżej opisanych sytuacjach. Nasi analitycy pracują nad tym, aby jak najszybciej przywrócisz poprawne funkcjonowanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
JacekJ1
Moderator
Moderator icon
5
1
29-05-2024
Wiadomość 113 z 116 (1 735 wyświetleń)

Apka i strona PKO BP też nie jest idealna. Nie odświeża salda na przelewie. Nie są widoczne w historii blokady płatnością kartą, tylko w historii karty. Po zaksięgowaniu data jest widoczna po zaksięgowaniu a nie wykonaniu operacji
I wiele wiele innych
Nowy system po poprawkach ING też mnie trochę irytuje ale…w każdym banku coś denerwuje a przeszedłem nie jeden bank
Oczywiście nie wybielam ING, tylko polecam najpierw przetestować inne konto. Bo co jednemu przeszkadza, inny może uznać to za zaletę Emotikon: Mrugający
Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
352
60
03-02-2016
Wiadomość 114 z 116 (1 615 wyświetleń)

Na chwilę obecną pod względem aplikacji i funkcji Revolut wygrywa
Odpowiedz
0 Lajków
tomgacz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
27
14
23-12-2023
Wiadomość 115 z 116 (1 220 wyświetleń)

Ja myślę, że banki za bardzo starają się zrobić aplikację jak facebook, allegro is coś tam jeszcze - zapominają, że ludzie chcą robić przelewy szybko i bezproblemowo. Ja mam np wiele celów oszczędnościowych - przelanie teraz pieniędzy z jednego celu na ROR to jest nie lada wyzwanie:

1. Trzeba odpowiednio kliknąć - że to przelew własny

2. Trzeba scrollować (przewijać) cele i rachunki - nie da się szybko wybrać poprzez wpisanie np 3 znaków

3. Jak się wybierze złą opcję to nie da się łatwo wrócić - tylko proces zaczyna się od nowa - bo z jakiegoś powodu 'Z staje się ROR' zamiast być celem jaki był wybrany.

Wiadomo że ludzie mają swoje 'ulubione powtarzalne' przelewy - jednak teraz ciągle traci się czas na klikanie, przewijanie i zmienianie ekranów.

Potwierdzam, że apliakcja revoltu jak na razie 'dla mnie' jest najlepsza - przelewy pomiędzy włąsnymi rachunkami - kilka sekund a nie operacja przecierania się przez ekrany. 

Mam nadzieję że zostanie to poprawione. 

Odpowiedz
0 Lajków
MarcinP79
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
26-10-2025
Wiadomość 116 z 116 (891 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy