Odpowiedz

Re.: Niedziałająca aplikacja WRP0000

Proszę, sprawdź , czy możesz pobrać nowszą  wersję Google Chrome oraz Android System WebView. Jeśli po podniesieniu wersji tych aplikacji problem nadal występuje, to proszę jeszcze o wyczyszczenie ich danych.

Odpowiadając na Twoje drugie pytanie, to te aplikacje (w zależności od wersji Androida) są niezbędne do poprawnego korzystania z Mojego ING.

Jeśli to nie pomoże, to proszę zgłoś nam tę sprawę na czacie w Moim ING lub na naszej infolinii

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
186
71
04-09-2015
Wiadomość 11 z 15 (2 067 wyświetleń)

Update - udało się rozwiązać problem na Androidzie 9.

Okazało się że istnieją równolegle 2 wersje Android System Webview:

- Android System Webview, wersja 66.0... zainstalowany domyślnie na moim Androidzie 9 (niepołączony z nowymi wersjami w Google App Store), którego w żaden sposób nie da się aktualizować ani odinstalować - należy go wyłączyć;

- Android System Webview, aktualna wersja 128.0..., który można pobrać z Google App Store po wyszukaniu przez przeglądarkę, jak wytłumaczył powyżej @Mortyu.

Podsumowując - w starszych Androidach trzeba ręcznie zainstalować nową wersję Android System Webview i wyłączyć starą (są widoczne na liście zainstalowanych aplikacji w ustawieniach telefonu jako niezależne aplikacje - o tej samej nazwie, ale z różnymi ikonami ¯\_(ツ)_/¯).

Winfryda
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
2
06-08-2024
Wiadomość 12 z 15 (1 968 wyświetleń)

Samsung S21, Android 14, wersja Android System WebView 128. 

Zainstalowana aplikacja Moje ING i przy próbie uruchomienia pojawia się tylko na chwilę pomarańczowe tło i wyrzuca. "Aplikacja Moje ING została zamknięta z powodu błędu. Spróbuj zaktualizować tę aplikację, gdy jej twórca udostępni poprawkę".

Na innym telefonie z Android System WebView w wersji 127 działa. Swoją drogą ciekawe skąd te różnice w wersji. Na tym 127 jak wchodzę do sklepu nie mam aktywnej opcji aktualizacji.

Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
112
30
21-01-2016
Wiadomość 13 z 15 (1 934 wyświetleń)

Aplikacja uruchamia się w normalnej przestrzeni, ale w Sejfie już nie chce.

Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
112
30
21-01-2016
Wiadomość 14 z 15 (1 915 wyświetleń)

Aplikacja jest projektowana i optymalizowana na używanie jej w normalnym środowisku bazowym Androida, a nie w kontenerach aplikacyjnych jakimi jest sejf. Nie mamy dostępu do informacji jak działa sejf i co wykorzystuje. Nie zalecamy korzystania z naszej aplikacji w sejfie. Nie możemy odpowiadać również za stabilność aplikacji w tym kontenerze i jej bezpieczeństwo. Nie zapewniamy też, że aplikacja będzie w tym miejscu działać.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
601
127
12-04-2017
Wiadomość 15 z 15 (1 850 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy