Odpowiedz

Nie można pobrać aplikacji

Witam do tej pory miałam apke mobilna i nie było problemu dziś wyskoczył błąd. Nie udało się zaktualizować aplikacji usunęłam ja aby pobrać ponownie a tu zonk. Google Play nie pozwala zainstalować apki. Mam miejce w pamięci. Wyczyściłem pamięć w google Play, zresetował tel i nic.
Odpowiedz
0 Lajków
Madapi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-07-2023
Wiadomość 1 z 4 (4 261 wyświetleń)

Re: Nie można pobrać aplikacji

Nasza aplikacja działa na systemie Android 8.0. Proszę sprawdź czy Twój telefon ma aktywny system operacyjny Android. Jeśli nie, zaktualizuj go i wtedy ponownie aktywuj aplikację mobilną. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
255
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (4 226 wyświetleń)

Nadal się nie pobiera
Odpowiedz
0 Lajków
Madapi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-07-2023
Wiadomość 3 z 4 (4 141 wyświetleń)

Czy możesz podać informacje o wersji systemu operacyjnego swojego telefonu? Napisz też proszę jaki masz dokładnie komunikat, jeśli próbujesz wyszukać naszą aplikację w sklepie Google Play? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
468
85
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (4 087 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy