10-06-2017 13:31
Jak wykonać ? czy jest wogóle możliwa modyfikacj tak jajk w programie na PC?
11-06-2017 15:46
@brennman Zarówno w aplikacji mobilnej jak i z pełnej wersji bankowości internetowej przez komputer można edytować jedynie transakcje oczekujące, które zostały wykonane z odroczoną datą. Bieżących transakcji oczekujących nie można edytować.
11-06-2017 17:28
No tyle to ja wiem. Mam zaplanowaną operacje na dzień 14.06 w na komputerze bez problemu moge edytować np. kwotę natomiast w apce mobilnej jedynie moge podejrzec jakie operacje sa zaplanowane ale nie wiem jak je edytować.
11-06-2017 19:32
@brennman Jeżeli korzystasz z nowej aplikacji Moje ING mobile, to również w niej możesz edytować przelew z odroczoną datą. W poprzedniej wersji ING mobile nie ma takiej możliwości. Nową wersję aplikacji możesz pobrać ze sklepu z aplikacjami.
11-06-2017 20:28
Dzięki za info wszystko jasne, nowa wersja nie przypadła mi do gustu i używam starej wiec o modyfikacji moge zapomnieć. Podobno w nowej rówież ze wzgledów bezpieczeństwa można tylko z jednego konta korzystać. Zasada jedno urządzenie jedno konto , a to juz całkowicie eliminuje nową wersję aplikacji.
12-06-2017 20:41
Możesz korzystać obecnie z obu aplikacji jednocześnie, dlatego zachęcamy do pobrania również nowej aplikacji. Znajdziesz w niej wiele funkcji, których nie ma w jej poprzedniej wersji.
Jeżeli korzystasz z dwóch loginów (jeden firmowy i jeden osobisty) to:
- możesz podpiąć konta firmowe pod jeden login (w oddziale),
- do drugiego loginu na tym samym urządzeniu możesz logować się do Moje ING przez przeglądarkę internetową (strona dostosuje się do ekranu Twojego urządzenia).
Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024