10-06-2017 13:31
Jak wykonać ? czy jest wogóle możliwa modyfikacj tak jajk w programie na PC?
11-06-2017 15:46
@brennman Zarówno w aplikacji mobilnej jak i z pełnej wersji bankowości internetowej przez komputer można edytować jedynie transakcje oczekujące, które zostały wykonane z odroczoną datą. Bieżących transakcji oczekujących nie można edytować.
11-06-2017 17:28
No tyle to ja wiem. Mam zaplanowaną operacje na dzień 14.06 w na komputerze bez problemu moge edytować np. kwotę natomiast w apce mobilnej jedynie moge podejrzec jakie operacje sa zaplanowane ale nie wiem jak je edytować.
11-06-2017 19:32
@brennman Jeżeli korzystasz z nowej aplikacji Moje ING mobile, to również w niej możesz edytować przelew z odroczoną datą. W poprzedniej wersji ING mobile nie ma takiej możliwości. Nową wersję aplikacji możesz pobrać ze sklepu z aplikacjami.
11-06-2017 20:28
Dzięki za info wszystko jasne, nowa wersja nie przypadła mi do gustu i używam starej wiec o modyfikacji moge zapomnieć. Podobno w nowej rówież ze wzgledów bezpieczeństwa można tylko z jednego konta korzystać. Zasada jedno urządzenie jedno konto , a to juz całkowicie eliminuje nową wersję aplikacji.
12-06-2017 20:41
Możesz korzystać obecnie z obu aplikacji jednocześnie, dlatego zachęcamy do pobrania również nowej aplikacji. Znajdziesz w niej wiele funkcji, których nie ma w jej poprzedniej wersji.
Jeżeli korzystasz z dwóch loginów (jeden firmowy i jeden osobisty) to:
- możesz podpiąć konta firmowe pod jeden login (w oddziale),
- do drugiego loginu na tym samym urządzeniu możesz logować się do Moje ING przez przeglądarkę internetową (strona dostosuje się do ekranu Twojego urządzenia).
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024