Odpowiedz

Makler giełdowy

Jest błąd w aplikacji ING  za każdym razem gdy chce przejść w aplikacji do maklera giełdowego zostaje wylogowany z apki 

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
22
6
10-07-2019
Wiadomość 1 z 8 (1 106 wyświetleń)

Re: Makler giełdowy

Nie mamy obecnie takich zgłoszeń. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną, jeśli korzystasz z aplikacji, lub wyczyść cookies w przeglądarce, z której korzystasz - to powinno pomóc.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
497
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 8 (1 096 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Nie korzystam z przeglądarki , to się dzieje w Waszej aplikacji , pamięć wyczyszczona. 

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
22
6
10-07-2019
Wiadomość 3 z 8 (1 093 wyświetleń)

Prosimy zatem o wyczyszczenie pamięci podręcznej aplikacji. Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
178
25
02-09-2021
Wiadomość 4 z 8 (995 wyświetleń)

Proszę mi powiedzieć jak to zrobić w IPHONE ?

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
22
6
10-07-2019
Wiadomość 5 z 8 (975 wyświetleń)

Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING. Specjaliści, którzy zajmują się modułem Makler pracują w dni robocze między 8:00 a 18:00.

-----------------
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
128
18
14-12-2020
Wiadomość 6 z 8 (815 wyświetleń)

Specjaliści za wiele nie pomogli ponieważ po wyczyszczeniu cookies w przeglądarce na telefonie Google Chrom dalej nie można z aplikacji ING przejść do maklera ponieważ następuje wylogowanie .

Odpowiedz
0 Lajków
kuczka76
Doradca z ambicjami II
22
6
10-07-2019
Wiadomość 7 z 8 (487 wyświetleń)

Tutaj nie mamy dostępu do szczegółów Twojej aplikacji. Jeśli rozwiązanie zaproponowane przez specjalistów nie pomogło, prosimy o kontakt na czacie w Moim ING. Tam możemy przyjąć zgłoszenie techniczne

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
178
25
02-09-2021
Wiadomość 8 z 8 (442 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy