Odpowiedz

Mała rzecz, a irytuje

Nie wiem, czy ktoś się tym przejmie, ale muszę, bo się uduszę. Niezmiernie irytuje mnie to, że mój bank zwraca się do mnie w rodzaju męskim: "zostałeś wylogowany", "jesteś zainteresowany" itd. Nie jest to zbyt wielkim problemem, żeby system zwracał się odpowiednio do klientów i klientek, ewentualnie w formie neutralnej. Mała rzecz, a irytuje i sprawia wrażenie, że mój bank ma w głębokim poważaniu mnie i połowę populacji. 

Odpowiedz
0 Lajków
wykonczesiezara
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 975 wyświetleń)

Re: Mała rzecz, a irytuje

Rozumiem, że jest to dla Ciebie sprawa ważna. Przekazałam Twoje uwagi do osób, które zajmują się Moim ING. Przeanalizują Twoją sugestię.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
653
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 894 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Konto osobiste walutowe EUR - jak wykonać ekspresowy przelew na Niemieckie konto

Witam,

Posiadam konto osobiste walutowe EUR i chciałbym zrobić ekspresowy przelew na kwotę 35,000 EUR na Niemieckie konto bankowe sprzedającemu (chcę kupić samochód w Niemczech). Czy jest taka możliwo

...

10-03-2025
Re.: Księgowość ING - nowy dział forum

Witam,

szukam ludzi, którzy również jak ja zostali oszukani przez ING KSIĘGOWOŚĆ. Niekompetencje lub ich całkowity brak przysporzyły mnie o wiele problemów z instytucjami takimi jak ZUS / US / PUP.

...

09-03-2025
Re.: Wplatomat zablokował pieniądze

Dziękuję. Przekazałam do działu reklamacji prośbę o przyspieszenie Twojego zgłoszenia 

09-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy