Odpowiedz

Logowanie danymi biometrycznymi

Witam, mam problem w aplikacji mobilnej. Telefon to Xiaomi Mi Note 10 Nie mogę ustawić logowania poprzez czytnik linii papilarnych. Kiedy próbuję uruchomić tą opcję w ustawieniach aplikacji dostaje komunikat, że: Nie udało się zmienić ustawień logowania przy pomocy danych biometrycznych. To dziwne, gdyż telefon wrócił z gwarancji, przed gwarancją wszystko działało bez zastrzeżeń, niestety Panowie z serwisu zrobili mi downgrade softu. Wróciłem do softu na którym działałem przed serwisem (MIUI 12.1 xiaomi.eu rozwojowa) i w tym momencie dane biometryczne nie chcą działać. Niby nic wielkiego, bo wystarczy wpisać PIN do aplikacji i już, ale wiadomo jak to jest, wygoda... Czy jest jakiś sposób jak to naprawić? Robiłem reinstal, usuwałem zapamiętane urządzenia z ustawień.
Odpowiedz
0 Lajków
RYCHU_BMW
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
23-07-2020
Wiadomość 1 z 6 (9 482 wyświetleń)

Re: Logowanie danymi biometrycznymi

RYCHU_BMW Czy Twój telefon nie był przypadkiem rootowany? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 6 (9 460 wyświetleń)

Zmieniałem soft tak samo jak poprzednio. Czyli poprzednio działało wszystko, teraz nie. Wszystko powtarzałem krok po kroku.
Odpowiedz
0 Lajków
RYCHU_BMW
Doradca z ambicjami I
3
0
23-07-2020
Wiadomość 3 z 6 (9 451 wyświetleń)

Czy masz oryginalne oprogramowanie na swoim telefonie? 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 4 z 6 (9 441 wyświetleń)

Nie jest to soft od producenta.
Odpowiedz
0 Lajków
RYCHU_BMW
Doradca z ambicjami I
3
0
23-07-2020
Wiadomość 5 z 6 (9 406 wyświetleń)

Jeśli oprogramowanie na telefonie nie jest oryginalne, to niestety możesz napotkać na taki kłopot. Mogą pojawić się problemy nie tylko z danymi biometrycznymi ale również z uruchomieniem karty Mastercard do płatności telefonem. Zalecamy korzystanie tylko z oryginalnego oprogramowania

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (9 313 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy