03-06-2025 14:39
Przyglądamy się temu, dziękujemy za zwrócenie uwagi na istotny problem i będziemy pracować nad jego rozwiązaniem, jeśli znajdziemy realne bezpieczne rozwiązanie.
03-06-2025 18:11
Czy Wy sobie naprawdę żarty robicie ze swoich klientów?
Zgłosiłem problem (nie tylko ja) w styczniu 2024 roku, od razu po wprowadzeniu tej usługi. Mamy czerwiec 2025 roku, czyli półtora roku później, a Wy z tym nic nie zrobiliście.
O jakim bezpiecznym rozwiązaniu mowa? Czy Wy w ogóle wiecie, jak działa CarPlay w samochodach, czy po prostu wprowadziliście coś, o czym nie macie zielonego pojęcia?
03-08-2025 14:39
Minęło półtora roku, a ja będę próbować do skutku.
Czy kiedykolwiek naprawicie funkcję CarPlay w swojej apce, aby była używalna?
04-08-2025 14:51
Aktualnie nie ma aktualizacji. Gdy będziemy wiedzieć więcej, to odezwiemy się w tej sprawie.
05-08-2025 01:10
Dzięki za odpowiedź. W dniu wczorajszym przestaliście być moim głównym bankiem.
Są na polskim rynku dwa banki w których wdrożono obsługę CarPlay i tylko w jednym ta funkcja działa prawidłowo. Podpowiem, że nie jesteście tym bankiem.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |