Odpowiedz

CarPlay - Parkingi - Bezużyteczne

Według mnie wystawienie funkcji Parkingi w CarPlay w obecnej formie jest bezużyteczne.
Po to mam wystawione funkcje aplikacji w panelu CarPlay, abym nie musiał w tym czasie korzystać z telefonu.

Obecnie wygląda to tak, że uruchomienie aplikacji na panelu auta wymusza wyjęcie i odblokowanie telefonu.
Dopiero wtedy mogę zacząć korzystać z funkcji.

Jak już wyciągnąłem telefon (gdzieś tam z kieszeni i go odblokowałem), po co mam wracać do systemu Infotainment w aucie. No ale powiedzmy, że wracam. Wracam i wyklikuję co potrzebuję. I wtedy najlepsze: aplikacja w CarPlay w losowych momentach wymusza zatwierdzenia płatności na telefonie. Emotikon: Szczęśliwy Znowu muszę sięgnąć i klikać po telefonie.

Projektant aplikacji chyba nie miał pojęcia, po co używa się CarPlay. Więc używa się go po to, aby w czasie używania pojazdu, nie szukać, nie używać i nie klikać po telefonie.

Odpowiedz
0 Lajków
macq
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
11-09-2024
Wiadomość 1 z 4 (1 200 wyświetleń)

Re.: CarPlay - Parkingi - Bezużyteczne

Zgłosiłem to do ING tego samego dnia w którym ta funkcja została udostępniona, poszukaj na forum Emotikon: Mrugający
ING w ogóle nie wiedziało o co mi chodzi, a sam problem do dziś nie jest rozwiązany. Zapomnij, że kiedykolwiek będzie.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 2 z 4 (1 147 wyświetleń)

Widzałem, dlatego opisałem to raz jeszcze. Może teraz zrozumieją.

Odpowiedz
0 Lajków
macq
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
11-09-2024
Wiadomość 3 z 4 (1 140 wyświetleń)

Nawet jak zrozumieją to i tak nic z tym nie zrobią. ING znajduje się teraz w dziwnym trybie tak jakby oczekiwania na coś, nie za bardzo wiadomo na co.
Żadna z rzeczy zapowiedzianych już dawno temu nie została wprowadzona, nic się w ING nie dzieje.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 4 z 4 (1 131 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy