10-10-2025 18:31
Dlaczego po aktualizacji aplikacji numer kierunkowy wybierany przy transakcji BLIK "by default" to numer +44 (czyli dla Wielkiej Brytanii) ?
To oczywiste że jako użytkownik aplikacji mobilnej w Polsce będę chciał najprawdopodobniej wykonywać przelew do polskiego numeru.
Konieczność zmiany numeru kierunkowego to dodatkowy krok dla użytkownika który utrudnia korzystanie z aplikacji po ostatnich zmianach, zwłaszcza przy wklejaniu numeru telefonu (a nie wybieranie go z listy kontaktów).
Osobiście mam kilkuletnie doświadczenie jako programista przy tworzeniu aplikacji i bardzo dziwi mnie że taka zmiana została zaakceptowana, w firmie w której pracuje podobna degradacja UX byłaby niedopuszczalna.
Czy istnieje w aplikacji jakiś sposób żeby ustawić wartość default'ową na +48 jako numer kierunkowy ?
13-10-2025 12:07
Przepraszam Cię za ten kłopot. Przekazałem zgłoszenie do działu technicznego. Sprawdzimy to.
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
14-09-2026Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja
... 14-09-2026Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 14-09-2026