10-10-2025 18:31
Dlaczego po aktualizacji aplikacji numer kierunkowy wybierany przy transakcji BLIK "by default" to numer +44 (czyli dla Wielkiej Brytanii) ?
To oczywiste że jako użytkownik aplikacji mobilnej w Polsce będę chciał najprawdopodobniej wykonywać przelew do polskiego numeru.
Konieczność zmiany numeru kierunkowego to dodatkowy krok dla użytkownika który utrudnia korzystanie z aplikacji po ostatnich zmianach, zwłaszcza przy wklejaniu numeru telefonu (a nie wybieranie go z listy kontaktów).
Osobiście mam kilkuletnie doświadczenie jako programista przy tworzeniu aplikacji i bardzo dziwi mnie że taka zmiana została zaakceptowana, w firmie w której pracuje podobna degradacja UX byłaby niedopuszczalna.
Czy istnieje w aplikacji jakiś sposób żeby ustawić wartość default'ową na +48 jako numer kierunkowy ?
13-10-2025 12:07
Przepraszam Cię za ten kłopot. Przekazałem zgłoszenie do działu technicznego. Sprawdzimy to.
Nie korzystam z przeglądarki , to się dzieje w Waszej aplikacji , pamięć wyczyszczona.
12-11-2025Nie mamy obecnie takich zgłoszeń. Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną, jeśli korzystasz z aplikacji, lub wyczyść cookies w przeglądarce, z której korzystasz - to powinno pomóc.
12-11-2025Jest błąd w aplikacji ING za każdym razem gdy chce przejść w aplikacji do maklera giełdowego zostaje wylogowany z apki
12-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |