10-10-2025 18:31
Dlaczego po aktualizacji aplikacji numer kierunkowy wybierany przy transakcji BLIK "by default" to numer +44 (czyli dla Wielkiej Brytanii) ?
To oczywiste że jako użytkownik aplikacji mobilnej w Polsce będę chciał najprawdopodobniej wykonywać przelew do polskiego numeru.
Konieczność zmiany numeru kierunkowego to dodatkowy krok dla użytkownika który utrudnia korzystanie z aplikacji po ostatnich zmianach, zwłaszcza przy wklejaniu numeru telefonu (a nie wybieranie go z listy kontaktów).
Osobiście mam kilkuletnie doświadczenie jako programista przy tworzeniu aplikacji i bardzo dziwi mnie że taka zmiana została zaakceptowana, w firmie w której pracuje podobna degradacja UX byłaby niedopuszczalna.
Czy istnieje w aplikacji jakiś sposób żeby ustawić wartość default'ową na +48 jako numer kierunkowy ?
13-10-2025 12:07
Przepraszam Cię za ten kłopot. Przekazałem zgłoszenie do działu technicznego. Sprawdzimy to.
Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,
bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa
... 17-02-2026Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp
... 17-02-2026Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali
podobnych spraw to się włos na głowie jeży.
30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz
... 17-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |