Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Brak wibracji przy płatności telefonem

Witam. Zmieniłem telefon z LG na Xiaomi i mam mały problem przy płatnościach telefonem poprzez NFC. Mianowicie po przyłożeniu telefonu do terminalu płatniczego nie otrzymuję ani wibracji ani powiadomienia na ekranie jak to było w przypadku telefonu LG. Po prostu nic się nie dzieje. Muszę odsunąć telefon od terminalu żeby zobaczyć na ekranie czy NFC zostało odczytane czy nie. Czy to normalne w przypadku telefonów Xiaomi? Da się coś z tym zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
LukaszING
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
18
4
20-02-2018
Wiadomość 1 z 5 (1 567 wyświetleń)

Re.: Brak wibracji przy płatności telefonem

Standardowo powinieneś na ekranie widzieć potwierdzenie, ze transakcja się udała podczas przyłożenia do terminala. Jeśli korzystasz z systemu Android, to spróbuj proszę odinstalować aplikację i pobrać ją od nowa ze Sklep Play. Najlepiej przed pobraniem aplikacji usunąć możliwość płatności telefonem i po ponownej instalacji na nowo ją uruchomić.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
340
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (1 508 wyświetleń)

Zrobiłem zgodnie z zaleceniem i niestety nie pomaga. W dalszym ciągu nie ma żadnego powiadomienia na ekranie telefonu.

Odpowiedz
0 Lajków
LukaszING
Doradca z ambicjami II
18
4
20-02-2018
Wiadomość 3 z 5 (1 465 wyświetleń)

W tej sytuacji proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub zgłoś nam sprawę przez infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy tę sytuację w naszym systemie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (1 397 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Zgłosiłem dwa dni temu, jednak udało mi się samemu rozwiązać problem. Dla potomnych: należy wejść w informacje o aplikacji Moje ING, następnie wejść w inne uprawnienia i zaznaczyć jak na obrazku. Domyślnie wszystkie te opcje są wyłączone.

Odpowiedz
0 Lajków
LukaszING
Doradca z ambicjami II
18
4
20-02-2018
Wiadomość 5 z 5 (1 063 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy