Odpowiedz

Blik po zalogowaniu

Cześć,
Chciałem dzisiaj zapłacić w sklepie Blikiem po przelaniu sobie pieniędzy z konta oszczędnościowego i zauważyłem, że jak jestem zalogowany to nie mam opcji tego zrobić. Musiałem wylogować się z aplikacji i dopiero wtedy mogłem zapłacić.

Warto byłoby dorzucić opcję płatności blikiem także będąc zalogowanym w aplikacji (wiem, że mało osób może mieć taką sytuację, ale jest ona jednak zaskoczeniem).

Odpowiedz
0 Lajków
Tymcio
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
183
34
26-09-2016
Wiadomość 1 z 4 (24 341 wyświetleń)

Re.: Blik po zalogowaniu

@Tymcio Możesz pobrać kod BLIK po zalogowaniu się do aplikacji mobilnej. Jeśli korzystasz z nowej aplikacji mobilnej Moje ING mobile, to wybierasz Karty i płatności telefonem > Płatności BLIK > Pokaż kod BLIK.
W przypadku gdy korzysasz z poprzedniej wersji ING Mobile, to wybierasz Transakcje > BLIK > Pobierz kod.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
PatrykW
Były moderator
Były moderator icon
106
34
25-03-2016
Wiadomość 2 z 4 (24 268 wyświetleń)

[ Edytowane ]

No nie wiem czy da sie tak zapłacić.
___

Odpowiedz
0 Lajków
Walo331
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
18-01-2017
Wiadomość 3 z 4 (23 950 wyświetleń)

Da się bez problemu Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Tymcio
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
183
34
26-09-2016
Wiadomość 4 z 4 (23 946 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy