Odpowiedz

Aplikacja Moje ING 2.0 nie działa na iOS

Witam,

po akutalizacji do wersji 2.0, aplikacja przestała działać. Po włączeniu aplikacji pojawia się opcja logowania, następnie po udanym logowaniu pojawia się kręcący spiner (indykator ładowania), który po chwili gaśnie i w oknie aplikacji widoczne jest jedynie biało tło, nic więcej. Po akutalizacji, aplikacja stała się bez użyteczna, mogę jej używać jedynie jako laterkę. Problem występuje już od 3 dni.  

Telefon: iPhone 7

System: iOS 10.1.1

Pozdrawiam,

Maciej

Odpowiedz
0 Lajków
mckomo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
19-12-2016
Wiadomość 1 z 3 (8 157 wyświetleń)

Re.: Aplikacja Moje ING 2.0 nie działa na iOS

@mckomo dzisiaj pojawi się aktualizacja aplikacji na system iOS - Moje ING mobile 2.0.1, w której wyprowadzamy błąd białego ekranu. Po tej aktualizacji wszystko powinno działać ok. Proszę pobierz nową wersję i daj znać czy aplikacja działa już u Ciebie bezproblemowo.

pozdrawiam,

Natalia 

Odpowiedz
0 Lajków
NataliaJ
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
40
10
20-05-2016
Wiadomość 2 z 3 (8 109 wyświetleń)

Re.: Aplikacja Moje ING 2.0 nie działa na iOS

Po zainstalowaniu aktualizacji problem z białym ekranem już nie występuje.
mckomo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
1
19-12-2016
Wiadomość 3 z 3 (8 094 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wypowiedzenie umowy przez bank z powodu: pranie brudnych pieniędzy i terroryzm

Witam, udało się bez problemu wypłacić pieniądze czy blokowali ? jestemcw takiej samej sytuacji gdzie bezpodstawnie z buta zablokowali mi konto nie informując wcześniej o niczym

20-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Dzień dobry, czy dalej, w marcu 2025 bank ING nie ma zamiaru wprowadzenia xiaomi pay?

19-03-2025
Re: Wyłączenie widoczności danych osobowych po wykonaniu przelewu

Odgrzebując temat - 15 marca tego roku, na stronach Komputer Świat pojawił się artykuł o tytule: "Pan Dariusz dostał pieniądze Blikiem od nieznajomego. Nie zwrócił ich [LIST DO REDAKCJI]". Traktuje on

...

19-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy