Odpowiedz

opłaty Blik

Posiadam konto Direct w ING czy uruchomienie płatności BLIK wiąże się z jakimiś opłatami na koncie co miesiąc

Odpowiedz
0 Lajków
mariusz72
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2017
Wiadomość 1 z 5 (24 937 wyświetleń)

Re.: opłaty Blik

Jako użytkownik odpowiem krótko: NIE Emotikon: Szczęśliwy
Wręcz przeciwnie jeszcze możesz na tym "zarobić" np. unikając opłat za wypłaty z bankomatów.

Marith
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
22-03-2016
Wiadomość 2 z 5 (24 928 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@mariusz72 Za uruchomienie BLIKa nie ma opłaty. Bezpłatnie możesz też płacić BLIKiem w sklepach, w internecie. Natomiast jeżeli masz konto Direct to bezpłatne są wypłaty BLIKiem z naszych bankomatów i sieci Planet Cash, a także pierwsza wypłata w pozostałych bankomatach. Za każdą kolejną wypłatę w tym samym okresie rozliczeniowym w pozostałych bankomatach naliczamy 2,50 zł.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
800
173
04-09-2015
Wiadomość 3 z 5 (24 858 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Hahah, piszesz komenty za lajki?
___

Odpowiedz
0 Lajków
Walo331
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
18-01-2017
Wiadomość 4 z 5 (24 483 wyświetleń)

Lajki to tylko sygnał, że to co piszemy jest dla Was ważne i zrozumiałe. Zachęcamy do lajkowania (nie tylko naszych postów). A jeśli odpowiedz jest pomocna - oznacz ją jak rozwiązanie.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
IwonaP
Były moderator
Były moderator icon
136
43
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (24 479 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy