Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Bilety komunikacji miejskiej, oplaty komunikacyjne

Witam. Czy planuja panstwo dodanie do aplikacji mobilnej mozliwosci oplat biletow komunikacyjnych, parkingowych, autostrad? Wiem, ze taka mozliwosc posiada bank Millenium z ktorego uslug korzystam i taka funkcja bardzo sie przydaje w zyciu codziennym. Nie chodzi mi o platnosc telefonem, albo instalowanie osobnej aplikacji, ale o mozliwosc zakupu biletu kominikacji miejskiej z pozycji aplikacji banku.
Jesli maja Panstwo takie plany, to kiedy mozna sie spodziewac wprowadzenia takiej uslugi?
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
RudyKoper
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
27-12-2019
Wiadomość 1 z 27 (26 748 wyświetleń)

Re: Bilety komunikacji miejskiej, oplaty komunikacyjne

Pracujemy nad udostępnieniem możliwości zakupu biletów i parkingów z poziomu naszej aplikacji. Nie znamy jeszcze orientacyjnej daty wprowadzenia 😔

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 2 z 27 (26 544 wyświetleń)

Re.: Bilety komunikacji miejskiej, oplaty komunikacyjne

Wow, świetnie, super! Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 27 (26 108 wyświetleń)

Dzień dobry!

Czy już wiadomo coś na temat terminu wdrożenia zakupów biletów przez aplikację mobilną? ☺️

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 27 (25 745 wyświetleń)

Re: Re.: Bilety komunikacji miejskiej, oplaty komunikacyjne

@Konto usunięte tak, temat biletów jest aktualny i pracujemy nad nim. Jak zawsze, jeśli pojawi się możliwość przestawienia terminu, napiszemy o tym 😉

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 5 z 27 (25 702 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Ciągle piszecie że pracujecie nad czymś lub się przyglądacie, a tak naprawdę nie robicie nic. W dniu 28-10-2017r zapytałem się Was o wprowadzenie w/w usługi, mija już prawie 3rok a Wy dalej wprowadzacie taką możliwość. ING jest najgorszym bankiem pod względem innowacji. Od wielu lat nie potraficie wprowadzić funkcjonalności tj. "Zeskanuj i zapłać QR". Wszystkie banki mają ową funkcjonalność tylko nie ING. Weźcie sobie przykład z Millennium Banku, u nich jakoś nie ma problemów z wprowadzaniem nowych rzeczy. W aplikacji mobilnej Millennium Bank, można zakupić bilety, opłacić parkingi, opłacić przejazd za autostrady (AutoPay), a w ING przez kolejne 2 lata się będziecie przyglądać czy to wprowadzić.

Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
57
6
12-06-2017
Wiadomość 6 z 27 (25 692 wyświetleń)

Ponawiam pytanie... wiadomo coś już nt. terminu wdrożenia Biletów. Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 7 z 27 (25 176 wyświetleń)

Nie znamy terminu, jak tylko będziemy go mieli - na pewno się tym podzielimy. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 8 z 27 (25 096 wyświetleń)

Standardowa odpowiedz, pokazuje to że nic nie wiecie. Millennium Bank na dniach wprowadza możliwość zakupu biletów do kina. Nawet Nest Bank w aplikacji mobilnej pozwala zakupić bilety do kina, opłacić parkometry jak i przejazdy. PKOBP szybciej się rozwija niż ING.

Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
57
6
12-06-2017
Wiadomość 9 z 27 (25 072 wyświetleń)

Witam, widzę że prawie mija pół roku i nadal nic się nie zmienia w tej kwestii. 

Odpowiedz
0 Lajków
MreaperS
Doradca z ambicjami III
57
6
12-06-2017
Wiadomość 10 z 27 (23 269 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy