02-01-2023 23:30
Nie wiem czy wystąpił jakiś nadzwyczajny wyjątek czy co to się stanęło, po prostu - nie zdążyłem wpisać nawet drugiej cyfry PINu, a aplikacja poinformowała mnie, że upłynął limit czasu transakcji (zakup 1 biletu na tramwaj). Potwierdzać zacząłem naturalnie niezwłocznie po wybraniu biletu, wpisaniu nr linii i kliknięciu "Dalej".
Z tej formy korzystam bardzo rzadko, więc nie wiem czy sytuacja jest jednorazowa, czy częsta. Regulamin usługi Mobilet mówi o takim limicie:
W aplikacji występują ograniczenia czasowe na zakup biletu, które wynikają z wymogów poszczególnych przewoźników.
Proszę o sprawdzenie w jakichkolwiek źródłach czy to błąd aplikacji, jaki to limit, itd. Od takich rozwiązań oczekiwałbym jednak niezawodności. Makulaturę można kupić w coraz mniejszej liczbie miejsc, a biletomaty tez potrafią płatać różne figle.
03-01-2023 11:26
Czas potrzebny na zakup jest ustalany odgórnie przez mobilet – nie mamy na niego wpływu. Być może na innym etapie spędziłeś więcej czasu i dlatego taki momunikat się pojawił.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024